Θέλομε να γίνωμεν ελεύθεροι και όχι να λεγόμεθα ελεύθεροι

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ 26-12-1848

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗ


Τηλ  6977876788  και  6973398155
ΕΔΡΑ  ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΑΤΑ  ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 
Τα  τυροκομικά  προϊόντα  ΜΑΝΤΕΛΗ  είναι  γνωστά 
στην  Κεφαλονιά  στην  υπόλοιπη Ελλάδα   ακόμη
και  στο  εξωτερικό
Εμείς  παρουσιάζοντας  τον  τρόπο  παράγωγης  απλά
επιβεβαιώνουμε  πόσο  σωστή  είναι  η  επιλογής  σας 
Δεν  είναι  σκοπός  της  παρουσίασης  η  διαφήμιση 
των   προϊόντων  Αφοί  ΜΑΝΤΕΛΗ 
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΠΟΙΟΤΗΤΑ   ΚΑΙ  Η ΓΕΥΣΗ  ΤΟΥΣ 
Απλά  εδώ  παρουσιάζουμε  δυο  Νέους  Χωριανούς 
ΑΥΤΟΔΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ  που  ότι  έχουν  πετύχει   το  οφείλουν 
στην  εργατικότητας  και  στη  συνεχή  παρακολούθηση 
των  εξελίξεων 
Η  επιχείρηση  έχει  έδρα  τα  ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΑΤΑ 
Έχει  Δημιουργηθεί  από  τους  ΓΙΑΝΝΗ και  ΧΡΗΣΤΟ
ΜΑΝΤΕΛΗ  και  λειτούργει  από  το  1977
Ο  Γιάννης  και  ο  Χρήστος  παιδιά  του  Αγγέλου  και  της  Άννας

  ΑΓΓΕΛΟΣ  ΜΑΝΤΕΛΗΣ
Ο  Γιάννης  είχε  την  ευκαιρία  να  διοριστεί  στο  δημόσιο
όταν  μέσω  ΑΣΕΠ είχε  πάρει  την  θέση  Αγροφύλακα 
Ο  Χρηστός  ξεκίνησε  για  αλλού  Είχε  τελειώσει  Σχόλη
Ζαχαροπλαστικής  Όμως  και  οι  δυο  τα  παράτησαν  για 
ν  ασχοληθούν  μ  αυτό  που  αγαπούσαν  περισσότερο
Παρακολούθησαν  μαθήματα  στην  Σχόλη  Τυροκομικής 
στα  Γιάννενα και  πήραν  τις  απαιτούμενες  γνώσεις
Ξεκίνησαν  το  1997  στην  αρχή  με  μικρή  παράγωγη
και  λίγα  μηχανήματα  Η  παράγωγη  ήταν  περίπου
500  λίτρα  γάλα  ημερησίως
Τα   προϊόντα  παράγωγης  τους  ο  κόσμος  τα 
προτίμησε  από  την  αρχή
Εκείνο  που  έκανε  και  κάνει τα  προϊόντα  τους  να 
ξεχωρίζουν  εκτός  από  τα  σύγχρονα  μηχανήματα 
είναι  το  μεράκι  αλλά  και  το  ταλέντο  που  διαθέτουν
Στην  πορεία  αγοραστήκαν  περισσότερα  μηχανήματα
Σημερα  η  παράγωγη  έχει  δεκαπλασιαστεί
Τα  προϊόντα  που  παράγουν  είναι  τα  παρακάτω
Με  τις  ονομασίες  που  κυκλοφορούν  στο  εμπόριο
Βαρελίσιο  τυρί  Κεφαλονιάς  ( Η  περίφημη  ΦΕΤΑ
ΜΑΝΤΕΛΗ  όπως  την  ξέρουμε )
Κεφαλοτύρι  και  εξαιρετική Μυζήθρα  Κεφαλοτυριού 
που γίνεται  με  το  τυρόγαλο  από  το  κεφαλοτύρι
Γραβιέρα 
Λαδωμένο  τυρί  Κεφαλονιάς  (Λαδωτήρι συνήθως έτσι  το
γνωρίζει  ο  κόσμος  )
Ανθότυρο  ημέρας  και  Στούμπα  παράγεται  από  το
βράσιμο  του  τυρόγαλου  της  φέτας 
Όλα  τα  προϊόντα  τους  εξαιρετικά 
Κυκλοφορούν  σ  όλη  την  Κεφαλονιά  αλλά  και  σε  πολλά
μέρη  στην  Ελλάδα
Στην  Αθήνα  βρίσκονται  σε  αρκετά  σημεία  πώλησης
Αν  κάποιος  θέλει  να  μάθει  που  μπορεί  να  τα  προμηθευτεί
στην  Αθηνά  μπορεί  να  επικοινωνήσει  με  τα  
Τηλ  6977876788  και  6973398155
Το  Γάλα  που  χρησιμοποιείται  είναι  αιγοπρόβειο  από 
παραγωγούς  ντόπιους  Περισσότερο  από  την  περιοχή  της 
Παλλικης  Η  παραγωγή  των  προϊόντων   από  τέλη  Νοέμβρη
μέχρι  αρχές  Ιουνίου
Εκτός  από  τους  Γιάννη  και  Χρήστο  στην  παράγωγη
ανάλογα  με  την  εποχή  εργάζονται  ένα  η  δυο  άτομα
Το  γάλα  έως  να  γίνει  τυρί  φλιτάρεται  πολλές  φορές
Παντού  από  το  αρμεκτήριο  έως  την  αποθήκευση 

τα  πάντα  λάμπουν  από  καθαριότητα 



 ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ  ΓΑΛΑ

 ΑΡΜΕΓΕΤΑΙ  ΜΕ  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ  ΜΕΘΟΔΟΥΣ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ  ΣΕ ΔΟΧΕΙΑ  ΨΥΓΕΙΑ  ΩΣ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

   ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ  ΨΥΓΕΙΟ

 ΠΕΡΝΑ  ΑΠΟ  ΕΙΔΙΚΟ  ΦΙΛΤΡΟ
 ΣΤΟ  ΚΑΖΑΝΙ  ΓΙΑ  ΒΡΑΣΙΜΟ

 ΕΔΩ  ΤΟΠΘΕΤΕΙΤΑΙ  ΤΟ  ΤΥΡΙ  ΓΙΑ  ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

 ΤΑ  ΚΑΛΟΥΠΙΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΜΕΙΝΕΙ  ΝΑ  ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ
ΝΑ  ΤΟ  ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ  Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΒΑΡΕΛΙ 


 ΤΑ  ΤΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ  ΣΕ  ΑΠΟΘΗΚΗ  ΨΥΓΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: